Kabra Ootmarsum B.V.
Technische Groothandel

Al jaar en dag is Kabra Ootmarsum BV een begrip in Ootmarsum en omstreken. Wat is begonnen als een klein bedrijf waar je terecht kon voor koppelingen, buizen enz. zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een technische groothandel met meer dan 15.000 artikelen uit eigen magazijn. In het pand aan de Mors in Ootmarsum is ook de showroom van Kabra Sanitair & Tegels gevestigd. Met de nieuwste trends op het gebied van badkamer, sanitair en tegels kan je bij Kabra Sanitair & Tegels terecht voor een complete badkamer, prachtige badmeubelen, kranen in alle soorten, kleuren en maten maar ook tegels en pvc-vloeren. Kortom…. kom langs en laat je inspireren in onze showroom!

Neem contact met ons op voor een vraag of meer informatie.

Uitgelicht

Besparen met een warmtepomp

De klassieker voor het produceren van groene warmte
Met de REMKO Smart-warmtepompen gebruikt u de warmte van de omgevingslucht, die de natuur u gratis ter beschikking stelt. Omdat lucht-warmtepompen relatief goedkoop in gebruik kunnen worden genomen, blijven de investeringskosten beperkt. Bovendien werkt de Smart-warmtepomp bijzonder efficiënt dankzij de moderne invertertechniek met vermogensaanpassing. Dit waarborgt een hoge COP-waarde en helpt de bedrijfskosten te drukken. De Smart-warmtepomp is geschikt voor zowel nieuwbouw als sanering.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk meer | Maak een afspraak

Showroom

Op zoek naar een nieuwe badkamer, sanitair of vloer? Ontdek de nieuwste trends op het gebied van sanitair en vloeren bij Kabra Sanitair & Tegels. Onze showroom wordt voortdurend vernieuwd zodat we je altijd de nieuwste producten kunnen laten zien. Op kabra.nl/sanitair kun je alvast inspiratie opdoen van prachtige badkamers die wij hebben opgeleverd.

Onze merken

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2018 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2018 Google
Kaartgegevens ©2018 Google
Contact Icon

Contactgegevens

de Mors 115/117
7631 BA Ootmarsum
Navigeer naar >

Telefoon: 0541 – 291741
Mobiel: 06 – 24090497
E-mail: info@kabra.nl
Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07:00 – 12:00 uur & 13:00 – 17:30 uur

Zaterdag
08:00 – 12:00 uur